Category: internet

Mobile Internet for Your Vehicle

So, you just finished watching MTV’s “Pimp Your Ride” and you need to add a little something different to make your car stand out from the crowd. What can you do? How about adding Mobile Internet to your vehicle. It is not as hard or expensive as you might think.Here is what is needed:Mobile Router:This is similar to a typical home router with one exception. It uses a Sprint Mobile Broadband Card to provide the internet, allowing you to use it anywhere, even in motion! It converts a Mobile Broadband Card into a Wi-Fi signal that up to 5 laptops can use at the same time. One of the best options for this would be the Kyocera KR1 Mobile Router. Why? It is the least expensive mobile router on the market at well under $200. Secondly, unlike most other mobile routers it comes standard with a Car Charger. Just plug it into the cigarette lighter and the unit is now powered up and ready to surf the internet, even while driving down the road at 75 MPH. Of course, that would be for the passengers to enjoy, not the driver!Mobile Broadband Service:This is the increasingly popular Mobile Internet service that Sprint, Verizon and others are now selling. For just $59.99 a month, Sprint offers unlimited internet access anywhere in the USA. For the same price, Verizon offers up to 5GB a month. These services can be used directly in a laptop for one user, or in this case, directly into the Mobile Router so that multiple users can tap into the same card at the same time.Laptop:This one is quite obvious, but there are two ways to connect the laptop to the Mobile Router. One is with an Ethernet cable, as the KR1 has 4 Ethernet ports in the back. The second and easier way would be to just connect through wi-fi. As long as the laptop has built-in wireless, as all newer laptops do, the laptop will find the wi-fi signal the Mobile Router is producing.Extras:If extra range is needed on your Mobile Internet set-up, or if the vehicle is often in remote areas there are two products that can greatly increase your performance. The first is an external Antenna. All the current Mobile Broadband Cards have ports to attach these antennas, enabling a more powerful antenna to boost the signal and thus the performance of the card. Amplifiers are even more beneficial. These devices add up to 3 watts of power to the Antenna, which can turn a very weak signal into an average or even strong signal. Not only will these add-ons help your performance, but they will add a bit of the “WOW” factor when people are admiring your unique vehicle.

 

My very very first Adsense cheque :P

DHL expressAah, awal Februari yang menyenang kan. Hari pertama kerja di bulan Februari langsung cek paypal , ternyata sudah pada masuk pembayaran untuk TextLinkAds dan Backlinks. Belum kelar liat history transaksi, sudah dapet telp dari pos security depan, aku dapet kiriman dari DHL.Huaaah..udah bisa aku tebak, itu pasti bakal nya my very very first adsense cheque.Aku ambil deh tuh paketan dan tenyata ga salah tebakanku.Akhirnya dateng juga hasil dari jerih payah ku hahahaha…

Hm..planning udah siapin surat keterangan dari kantor, mungkin besok saya cairkan ke Citibank Basuki Rahmat Surabaya deh.. Berhubung alamat yang aku pake buat cheque adalah alamat kantor, maka surat keterangan aku siapin buat jaga jaga klo ternyata cheque ku ditolak karena berbeda dengan alamat di KTP ku yang masih status Yogyakarta.

Baca baca di forum sih bisa dengan cara ini, tapi ada juga yang menolak dengan sadis. Wajib buat SAMA ALAMAT antara cek dan KTP (untuk pencairan cek adsense di citibank ). Kalo pun hal ini terjadi , Bank Mandiri ama BRI udah siap nampung deh , hanya saja potongan biaya nya lumayan banyak. di Mandiri kena fee $40 sedangkan di BRI $20 + inkaso.Sedangkan di Citibank hanya kena fee Rp.100.000,- doang..Ah andai saja Western Union udah bisa buat Adsense ku hehehehe…**ngarep mode ON ,

adsense1.jpg

adsense cek

HAPPY FEBRUARI all…!!!!

Blog Moneytize – Dapet dollar dari blog kita yuk ?

Performancing Ads

Bagi bagi info nih yang mau nambah tambahan dollar dari blog, namanya Performancing Ads. Intinya masih sama dengan advertise2 lain nya, hanya saja untuk yang ini kebanyakan berupa images ads.

Setting harga untuk blog kita sesuai keinginan kita. Perhitungan nya dalam dollar per minggu. Salah satu blog saya yang sudah jalan saya hargai $3 per minggu, lumayan udah ada yang booking 1 biji meski baru beberapa hari gabung :P

Nah, buat yang blog nya mau buat nambah nambah isi dompet.gimana kalo gabung dengan ini ? Silakan Klik Disini