Category: blog bisnis

Mitral valve surgery

Heart disease become #1 people killer in the world. Heart disease is have many variety for example heart attack and batista. But we can’t forget one important things in the heart, which is mitral valve.
Mitral valve function is to confine between left and right ventricle. The purpose is to make the blood which flowing from lung to heart is directly pumped to a whole body.
But there is some condition when that valve is in problem, which make blood from heart is return to the lung again. It’s serious problem which can cause death, because whole body is need blood.
To solve this problem, mitral valve replacement must be done immediately with surgery process.

A place which provide mitral valve surgery for example is University of Maryland Medical Center. As they said in their site, that they provide mitral valve repair. The method is by removing the diseased valve and implanting an artificial valve (valve replacement).
Hopefully, by doing surgery, your life can be safed.

Beside mitral valve surgery, in University of Maryland Medical Center you also can find information about disease/problem which related to cancer, drug, and many more.

Masang banner dapet duit euro / dollar..Mau ??

Masang banner dapet duit euro / dollar..Mau ??

Wah saya dapet info penghasilan internet baru dari mas Fahri, yaitu FREEBIES4WEBMASTER.

Memang sebelumnya saya udah pernah join di beberapa program tsb, tapi selalu tidak di approve. Tapi untuk yang satu ini langsung di terima lamaran saya :P

Jadi hanya dengan memasang kode iklan ke postingan kita, otomatis kita dibayar 5 Euro per bulan nya. Dan untuk BONUS diterima sebagai member, kita dapet 10 Euro setelah kita diterima.

Jadi misal kita join dengan mendaftarkan 1 blog/website, maka bulan depan kita dibayar 15 euro.waah… Lumayan jg nih , jadi yang mau ikut monggo di klik aja link ini : DAFTAR , BONUS 10 euro !!

(Tak bosan mengajak) Ayo ikut backlinks.com :P

Backlinks Payment

Masih ingat pembayaran Backlinks bulan kemarin? Nih pembayaran lagi buat bulan ini , sayang banget pada akhir bulan kemaren saya kehilangan 6 links yang bernilai $18. Tapi ya tetap saja diterima aja, syukur banget deh blog kita menghasilkan hehehe…

Yang masih cuman ngeliat doang, mari JOIN BACKLINKS , itung itung buat bayar internet kan ? Meski pendapatan masih di bawah $100 , tapi ngeliat perkembangan tiap bulan , nampaknyabakal terlewati lah target itu :P. Yuuk ah…